Superowoce dla lekarzy w Bergamo i w Turynie

Polskie soki, konfitury, dżemy z aronii, borówki, jagody kamczackiej, agrestu, porzeczek, malin, truskawek, jeżyn i mini-kiwi – owoców o znanych właściwościach przeciwutleniających – dotarły do najbardziej dotkniętych pandemią ośrodków we Włoszech. W Bergamo do szpitala dell’Ospedale Papa Giovanni XXIII i do Szpitala Uniwersyteckiego w Turynie. Przetwory zostały przekazane przez plantatorów i przetwórców na znak solidarności […]

Źródło



from Słupsk – Wiadomości lokalne, informacje, wydarzenia https://ift.tt/2S2kiuP

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Miesiąc świadomości chorób tarczycy

CAVALIADA – Walka o punkty w Sopocie

Mika Urbaniak i Victor Davies w Redzikowie: Wyjątkowy Wieczór z Repertuarem "The Beatles i Nie Tylko…"